tirsdag den 15. oktober 2013

Deep-Pan Pizza Pie

Vi har i dag besøg af vores lillesøstre(eller kun 1 af mine) og vi skal have hjemmebagt Pizza Pie.. Det er lidt en mellemting mellem Deep-Pan pizza og tærte, såå lækkert..



Opskrift: 

Dej: 3/4 tsk. Salt
3/4 tsk. Tørgær
3/4 tsk. Sukker
50 g. Smeltet Smør
310 ml. Vand
500 g. Mel
50 g. Revet ost

Kødsauce:
500 g. Hakket Oksekød
1 Løg - Fint hakket
1 Oksebouillion terning
1 ds. Flåede tomater
1 tsk. Oregano
1 dl. Vand
Meljævning
Salt og Peber

Revet ost

Smør og vand blandes. Alt det tørre blandes sammen og blandes derefter i det våde. Når halvdelen er blandet i kommes osten i dejen, inden resten af mel-blandingen kommes i. Når det er blandet godt sammen skal dejen hæve til dobbelt størrelse et lunt sted, med et fugtigt viskestykke over.

Mens dejen hæver laves kødsaucen. Løget brunes sammen med kødet. Når det er brunet kommes flåede tomater, boullionterning, oregano, vand, salt og peber i og det hele koges ind. Når dejen er ved at have hævet færdig, jævnes saucen. Den skal være ret tyk. 

Dejen rulles ud til en tykkelse på ca. 1 cm. og kommes i en bageform på ca. 25 x 40 cm. Dejen skal op ad kanterne som ved en tærte. Så kommes saucen på og der drysses ost over som på en almindelig pizza. 

Bages ved 180 g. i  ca. 40 min.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar