mandag den 11. november 2013

Skipperlabskovs

Vi har fået mormor-mad i dag, nemlig skipperlabskovs.. Vi ELSKER det!! Det ser så trist ud, men smager sååå godt..



Opskrift: 

1 spsk. Margarine
500 g. god oksekød i tern - Jeg plejer at bruge en roastbeef som jeg selv skærer ud
2 Løg - i store tern
1 l. Vand
1 Oksebouillon terning
1 tsk. Salt
10 Hele Peberkorn
750 g. Kartofler - i kvarte

Oksekødet brunes af i margarinen, når det er brunet kommes løget i. 
Når løget er gennemsigtigt, heldes vand, salt, peberkorn og bouillon terning i gryden. Det skal simre i minimum 45 minutter.
Derefter kommes kartoflerne i og det hele koges til kartoflerne er meget møre.

Serveres med rugbrød, purløg og rødbeder(Måske dem her)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar