torsdag den 29. maj 2014

Chicken Pie

Vi fik den anden dag en lækker Chicken Pie, det var virkelig godt og let at lave.
Jeg glemte selvfølgelig at tage billeder, så de kommer næste gang vi skal have det, hvilket ikke kan vare særligt længe.. :)


Opskrift:

1 spsk. Olivenolie
400 g. Kyllingebryst
1 bundt Forårsløg - 1 cm. stykker
220 g. Champignon - i tynde skiver
1 spsk. Smør
2 spsk. Creme Fraiche
300 ml. Hønsebouillon
1 tsk. Dijonsennep
1 tsk. Frisk Timian
1/4 Muskatnød - Revet

1 pk. Butterdej - skal passe (eller være lidt større end) fadet
1 Æg - Pisket sammen

Kyllingebryst skæres ud i 1 cm. tykke skiver og brunes i olien før forårsløg og champignon kommes ved. Når forårsløg og champignon er stegt bløde kommes smørret i gryden og når det er smeltet kommes creme fraiche, hønsebouillon, dijonsennep, timian og muskatnød i gryden og det hele simre et par minutter. 
Det hele kommes i et indfastfad og butterdejen kommes over og pensles med æg.
Pie'en kommes i ovnen v. 200 grader i ca. 15 min. indtil butterdejen er sprød og lysebrun. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar