mandag den 15. september 2014

Oksekød i østerssauce



Opskrift:

300 g. lækkert, magert Oksekød - f.eks. tynd- eller tykstegsbøffer
2 bdt. Forårsløg - ca. 10 stk.
250 g. Champignon i tyndeskiver
Evt. 2 fed Hvidløg i tynde skiver
1 spsk. Olie

½ dl. Østerssauce
2 spsk. Soya
½ dl. Vand
1 spsk. Majsstivelse

Oksekødet skæres i strimler og brunes af ved høj varme i halvdelen af olien. Når det er brunet, men ikke gennemstegt tages det af panden og stilles til side.

Forårsløgene strimles på skrå i stykker af ca. 2-3 cm. og steges med champignonerne på panden i resten af olien, det er også her hvidløget kommes på hvis man vælger at bruge det. 

Ingredienserne til saucen blandes sammen og kommes ved grøntsagerne når disse er ved at være bløde.

Når saucen er blevet en smule tykkere pga. majsstivelsen kommes oksekødet ved og retten serveres straks.

Spises med ægnudler eller ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar